Для тих, хто цікавиться експериментами на кухні, але не терпить бардак в процесі!

Everything Else goes here
Post Reply
Tiffanyillut

Для тих, хто цікавиться експериментами на кухні, але не терпить бардак в процесі!

Post by Tiffanyillut »

Вибачте, але я мушу поділитися смішною ситуацією, що сталася з мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, аби ваша покірна слуга спекла дещо святкове до її свята. Я, звісно ж, авжеж, почала переглядати варіант у кулінарних блогах і.... Втратила цілих 1.5 години, і це ще щастя!, переходячи від ресурсу на сайт! Перші варіанти були занадто заплутані, інші - зі справжніми дивними продуктами, решта - із тоннами відволікаючих елементів. А згодом як же я пригадала про існування цей порятунок сайт та менш ніж за п’ять хвилин, і це факт! відкрила - прекрасний рецепт! Ця знахідка виявився настільки покроковим, що навіть 12-літня юна кулінарка здолала своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наша команда створили ніби з журналу десерт, і він виявився головним успіхом святкового столу. Тепер усі мої знайомі питають: "На якому сайті ти знайшла настільки неймовірно класний рішення?"
Сайт
Post Reply